Topen av en Topen dag!

Känner mig grymt duktig! Vart ute och sprungit i ca. en timme.
Kan det finnsa något bättre än att andra in den kalla kvällsluften efter att ha puchat upp för en stor backe?
Har så grymt jävla mycket energi, så känmns som om jag kan springa hundra mil.

Sån jävla härlig kännsla att bara springa. I huvudet finns exakt ingnting, inga tankar, inga funderingar, ingen ångest och panik över nånting. Det ända som hörs är ens egna flåsande andertag och det härliga rytmiska ljudet av fötter som slår ned mot grusvägen. Det ända som syns är vägen främför och landskapet som passerar breved en. Fylla lungorna med den kalla härliga luften, känna att man gör något bra och förgylla kanten av en underbar dag!<3
 
Som om inte detta var nog, när jag och JowJow var på väg hem bestämmer vi oss för att springa sista biten efter att ha gått en stund och då säger hon ''Jag har lämnat honom'' ''Jag har blivit kär i en idiot, jag har älskat en idiot, jag har blivit dumpad av en idiot, jag har hela livet framför mig, varför slössa tid på honom?''
Jag blir så jävla glad! Hon har äntligen kommit över honom! 

När jag kommer hem och har duschat pratar jag i telefon med min underbara daggmask Sanna och det gör bara dagen mer toppen!
Just nu är livsglädjen på topp och jag kan inte må bättre!
Imorrn får jag träffa min daggmask<3
Men nu ska jag packa klart inför helgen, sätta min Bob på laddning och ringa upp Sanna igen-samtalet bröts när Boben dog.

Ha en fortsat härlig kväll!
Puss<3
// J 


This is happyness!


Nu sitter jag och älskade JowJow och lyssnar på en underbar låt som vi både för ca ett år sen gick och nynnade på. Jag hade hört den på semetern i österrike och hon hörde den i sverige nån vecka senare.
Vi båda förälskade oss i den!

Dagen har varit som detta: Tråkig skola, sen efter skulle JowJow vara med Mikkan och jag skulle till Nynäs för att köpa lite saker. Jag tar bussen från ösmo och när jag har gått av i centrum och går runt hörnet till huvudgatan sitter Mikkan och JowJow där. Då har dom tagit tåget för att ''överraska'' min x), så gulliga ;)
 Vi runt där i nynäs och jag fixa det jag skulle. Mikkan skulle stanna i nynäs så vart bara jag och JowJow som skulle åkte hem. 
Vid tåget möten vi ''de polaska bröderna'' pratar lite med dom och sätter oss på tåget.
När vi kommer hem efter att ha stressat från tåget pga kissnödighet för oss båda bakar jag bröd till min HK-läxa. Sen sätter vi oss framför datan med blogg och spotify.
Sen va det dax att laga middag, musiken dunkar högt ur högtalarna, med allt möjligt härligt.
Pastan kockar och snitzlarna ska stekas, men dom sitter fast i varandra så får ''såga'' loss dom med e stekspade och jag och JowJow är på flumm humör så vi lyckas göra en metafår om en polare av snitzlarna x)
Så medans maten sköter sig själv sätter Johanna på en låt och vi börjar dansa vals genom hela lägenheten, En annan låt hoppar igång, och vi bröjar dansa tryckare istället x)
Vi flummar som satan och det slutar med att vi ligger på golvet och skrattar!<3
Efter maten sätter vi oss vid datan och vi hittar den ovannämda låten på spotify och jävlar va känslor och minnen fyller bröstet och leendet bryter loss i ansiktet!<3
Nu sitter vi och lyssnar om låten om och om igen och väntar på att mina bröd som jag bakar ska bli klara från ugnen och sen ska vi vara duktiga och dra oss ut och jogga! :)

Detta är den bästa dagen med dig på länge JowJow! Älskar dig högt och ovärddeligt BÄSTAVÄN! <33


Tomorrow?


Sötingarna Hanna och Sofia.

Lite oredigerade bilder från helgen :)
        

Tack Sofia och Hanna för att ni ställde upp som mina fotomodeller<3

Stay or leave?


What would love be?



What would love be without some one too love?


Don't let go!



Hold on tight in thoes you love!
Because if you let go, they may disappear!


John Blund kallar.

Klockan är nu halv 1 och jag kommer vara död imorrn -.-'
Så nu är det färdig lekt för ikväll.
Fler bilder kommer imorrn (som är idag) :P
Nu är det kudden som väntar!
God natt! Sweet dreams!
//J

 


Like dust...


Känslor är som en hög med damm.
Ena dagen har man den fint samlad, så som man slitit för att ha den.
Men på mindre än en sekund kan det komma en vindpust och blåsa bort allt.


Book love







Första inlägget.

Denna blogg kommer inehålla mycket bilder, men även vanliga texter och inlägg.
Bilderna kommer föreställa fotoidéer som jag har och som jag ''förverkligar'' eller bara bilder från olika evenemang och sakra jag gör/åker på.

De tre senaste dagarna har jag varit duktig och fotat lite, vilket jag inte gjort på vad som känns som evigheter, så ny kommer bilder från dessa tre dagar som jag fotat och som jag med några lekt i photoshop med ;)
Beskåda och njut ;)
Komentarer e uppskattat ;P
Puss
J.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0